EuroJackpot

EuroJackpot

2018-06-22 08:26:59 - Braňo "Ace"

Eurojackpot loterija ir spēlētāju sapņa piepildījums 18 valstīs Eiropas savienībā. Vienkārši loterijas noteikumi, augsts drošības factors un milzīgi laimesti. Ko gan vēl vairāk tu varētu vēlēties? Iecienītākā loterija tika izveidota kā atbilde citai populārai loterijai Eiropā – EuroMillions. Eurojackpot loterija pirmo reizi norisinājās 2012. gada martā. Lai gan tā oriģināli tika veikta Amsterdamā, līdz šajai dienai izlozes regulāri notiek Helsinkos, pilsētā Somijā.

Kādēļ Eurojackpot loterija ir tik īpaša? Pirmā lieta, kas ienāk prātā, ir traka galvenā balva. Tā pakāpeniski pieaug no minimālā laimesta 10 miljoni eiro līdz pat neticamam maksimālajam laimestam 90 miljoniem eiro. Otrs labums ir iespēja neuzminēt visus skaitļus un tāpat laimēt miljonus, jo gadījumos, kad galvenā balva pārsniedz 90 miljonus eiro, starpība tiek pārcelta 2. vietas ieguvējam. Ja arī 2. vietas laimests pārsniedz noteikto limitu, tad starpība tiek pārcelta 3. vietas ieguvējam.

Eurojackpot loterijas principi

Eurojackpot loterijas principi ir ļoti vienkārši. Šī ir loterija, kurā ir tā sauktais papildskaitļa elements. Tas uzdevums ir uzminēt septiņus ciparus. Tu izvēlies piecus ciparus no 50 galvenajiem cipariem no 1 līdz 50 un papildus divus ciparus no 1 līdz 10, ko sauc par Euronumbers. Loterija tādējādi darbojas pēc principa 5/50+2/10.

Vienas biļetes cena Eurojackpot loterijā ir 2€ par vienu variantu, taču tev ir iespēja aizpildīt vairakus variantus. Otra iespēja ir biļetes iegāde internetā, izvēloties sistēmas likmi. Šajā gadījumā ciparus izvēlas sistēma pēc nejaušības principa.

Loterijas biļetes iegādi internetā

Tu vari izlemt, kādi cipari tiks iekļauti tavā biļete un tad manuāli uzlikšķināt uz katram no tiem. Otra iespēja ir ļaut ciparus izvēlēties sistēmai tos pēc nejaušības principa. Šiem izvēlētajiem cipariem ir arī statistiski lielāka iespēja tikt izlozētiem. Kādēļ tā? Daudzi spēlētāji paļaujas uz viņu laimīgajiem cipariem un dzimšanas datumiem. Taču viņi pārsvarā neiekļauj ciparus, kas ir augstāki par 31, kuriem ir tieši tikpat liela iespēja tikt izlozētiem. Tādēļ zemāku ciparu kombināciju izlozes gadījumā laimests tiek sadalīts starp vairākiem cilvēkiem.

Pēc biļetes iegādes atliek vien gaidīt līdz nākamajai piektdienai, kad notiek laimīgo ciparu izloze. Izlozi nodrošina divas ierīces, kopā izlozējot 7 ciparus. Pirmie piece cipari tiek izlozēti no ierīces ar 50 bumbiņām ar cipariem no 1 līdz 50. Sekojošā ciparu izloze tiek veikta ar citas ierīces palīdzību, izlozējiet ciparus no 1 līdz 10.

Izmēģini savu veiksmi Eurojackpot loterijā

Eurojackpot loteriju noteikti ir vērts pamēģināt. Tu pat vari iegādāties biļeti no sava mobile telefona vai planšetes – vairāki loteriju organizētāji ir izveidojuši mobilo aplikāciju, piedāvājot arī Eurojacpot loteriju, gan iOS (Apple), gan Android ierīcēm. Aiziet, izvēlies savus laimīgos ciparus un pāris klikšķi var novest tevi līdz satriecošam laimestam, kas var izmainīt tavu dzīvi. Mēs vēlam tev veiksmi!

Kur piedalīties tiešsaistes loterijā
SYNOT TIP Lasīt atsauksmes

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu