Eurojackpot ir pieejams tiešsaistē internetā

Eurojackpot ir pieejams tiešsaistē internetā

2014-09-16 22:58:36 -

Eurojackpot ir populāra Eiropas loterija. Tās popularitāti ir veicinājusi pati ideja piedāvāt vienu un to pašu spēli dažādās valstīs. Noteikumi nodrošina, ka džekpots nekad nav mazāks par EUR 10 000 000 un puse visu likmju tiek sadalītas starp laimējušiem spēlētājiem. Un tas ir pieticīgs sākums. Loterija šobrīd darbojas 17 Eiropas valstīs, un tuvākajā laikā šis skaits pieaugs, iekļaujot vēl citas valstis, to skaitā Slovākiju, Ungāriju un, iespējams, mazliet vēlāk, Čehiju. Viss atkarīgs no licencēšanas procesa šajās valstīs.

Ja esat tiešsaistes spēļu cienītājs un pieradis pie pirkumiem tiešsaistē, nekas netraucē spēlēt Eurojackpot tiešsaistē jau šodien - internetā. Veicot vienkāršu reģistrāciju, maksājot ar kredītkarti, Skrill vai Neteller, nav nekā, kas traucētu izvēlēties biļeti un aizpildīt to tiešsaistē. Spēlei tiešsaistē ir arī savas priekšrocības - papildus ērtībām ir pieejamas arī interesantas akcijas, kas tiek piedāvātas tikai internetā.

2014. gada septembrī kāds spēlētājs no Somijas arī iesniedza savu biļeti internetā. Tajā brīdī viņš droši vien nenojauta, ka kļūs par rekordliela džekpota EUR 61,2 miljonu apmērā īpašnieku. Viņam pat nebija nekur jāiet, lai saņemtu savu laimestu - tas tika pārskaitīts tieši uz viņa bankas kontu.

Spēlējiet Eurojackpot jau šodien internetā
Kur piedalīties tiešsaistes loterijā
SYNOT TIP Lasīt atsauksmes

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu