Mega Millions

Mega Millions

2016-12-02 12:34:29 -

Mega Millions ir otra lielākā loterija ASV pēc Powerball. Tāpat kā citas amerikāņu loterijas, Mega Millions ir pieejama 46 savienotajos štatos un tiešsaistē. Minimālais garantētais džekpots ir 15 miljoni ASV dolāru. Maksimālais džekpots nav ierobežots un turpina pieaugt, līdz kāds to laimēs.

Loterija tika radīta 1996. gadā kā The Big Game Mega Millions. Tās nosaukums laika gaitā ir vairākas reizes mainīts, un kopš 2002. gada tā ir pazīstama kā Mega Millions.

Mega Millions darbības princips

Loterijas noteikumi ir pavisam vienkārši. Lai kļūtu par miljonāru, jums tikai ir jāuzmin 5 galvenie skaitļi un 1 papildu skaitlis. Tas nav tik vienkārši, kā izklausās. 5 galvenie skaitļi ir jāizvēlas no 75 skaitļiem, bet papildu skaitlis (Mega Ball) — no 15 papildu skaitļiem. Jūsu iespēja laimīt ir precīzi 1:258 890 850, tas ir nedaudz vairāk, nekā Powerball.

Megaplier

Powerball loterijā ir Power Play, bet Mega Millions loterijā — Megaplier. Būtībā tas ir nejauši izvēlēts laimesta reizinātājs, kas tiek atsevišķi izlozēts ciparu diapazonā no 2 līdz 5. Ja saņemat otro vai kādu no mazākajām balvām, jūsu laimests var tikt reizināts ar izlozēto reizinātāju. Megaplier netiek lietots džekpotam.

Lielākais laimests

Lielākais džekpots Mega Millions vēsturē tika laimēts 2012. gada 30. martā, un laimesta summa 656 miljoni dolāru tika sadalīta starp trim veiksmīgajiem laimētājiem. Lielākais laimests, ko ir ieguvis viens laimētājs, ir satriecoši 326 miljoni ASV dolāru, ko 2014. gada 4. novembrī laimēja spēlētājs no Ņujorkas.

Ja iegūstat galveno balvu, varat izvēlēties naudu saņemt kā vienu maksājumu vai pakāpeniskos maksājumos nākamo 30 gadu laikā.

Atšķirība starp Mega Millions un Powerball

Visas šīs loterijas būtībā ir ļoti līdzīgas. Abās šajās amerikāņu loterijās ir jāuzmin 5 galvenie skaitļi un 1 papildu skaitlis. Mega Millions loterijā jāizvēlas no 75 skaitļiem, bet Powerball loterijā — no 69 skaitļiem. Mega Ball skaitlis jāizvēlas no 15 skaitļiem, bet Powerball — no 26 skaitļiem.

Lielākā atšķirība (un arī Powerball popularitātes iemesls) ir minimālā džekpota summa un maksimālā citu balvu summa. Powerball minimālais džekpots ir 40 000 000 ASV dolāri. Spēlē Mega Millions tas ir “tikai” 15 miljoni ASV dolāru. Nav pārāk pieticīgi, vai ne?

Kur piedalīties tiešsaistes loterijā
SYNOT TIP Lasīt atsauksmes

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu